E-mail

info@realcom.hu

Telefonszám

+36 (1) 783 3964

Telefonszám

+36 (30) 525 2969

Real.Com-94 Kft.

1112 Budapest, Nagyida köz 1.

NComputing: biztonságos, megfizethető, nagy teljesítményű végpontok

Hardver és szoftver végpontok Microsoft környezetekhez

Az NComputing egyszerűen telepíthető, központilag kezelt végpontokat, vagyis vékony klineseket kínál, amelyeket a Microsoft Azure Virtual Desktop (AVD), Windows 365 Cloud PC és Remote Desktop Services (RDS) számára terveztek és optimalizáltak.

Az NComputing vékony kliens megoldásai a teljes tulajdonlási költség (TCO) csökkentésével növelik e szolgáltatások megfizethetőségét. Megoldásaik megfizethetők és “szupervékony” létük ellenére a mai felhasználók nagy teljesítmény-igényeinek kielégítésére készültek.

A LEAF OS szoftveres alapot biztosít a meglévő x86/64bit hardverek kimenetének vékony kliensekké történő átalakításához, akár ideiglenesen, USB-meghajtóról történő indítással, akár véglegesen, közvetlenül a belső meghajtóra történő telepítéssel.

A telepítés és a folyamatos karbantartás egyszerűsödik a PMC, vagyis a központi végpontkezelő rendszer segítségével.

NComputing-Azure Virtual Desktop

Windows 365 – Cloud PC

A Windows 365 Cloud PC egyesíti a felhő erejét és biztonságát a PC sokoldalúságával és egyszerűségével. A vállalkozóktól és gyakornokoktól kezdve a szoftverfejlesztőkön át az ipari tervezőkig a Windows 365 számos új forgatókönyvet tesz lehetővé a munka új világában.

A NComputing vékony klienseket és szoftveres végpontokat egyaránt biztosít a szolgáltatáshoz való csatlakozáshoz, hagyományos PC nélkül.

Azure Virtual Desktop (AVD)

Az Azure Virtual Desktop (AVD) egy átfogó, a Microsoft által kezelt és az Azure felhőben hosztolt asztali és alkalmazásvirtualizációs szolgáltatás. Az AVD egyszerűsített kezelést biztosít több munkamenetre kiterjedő Windows 10 támogatással.

A szolgáltatás tartalmazza a Microsoft 365 Apps for enterprise optimalizálását és az RDS-környezetek támogatását. Az AVD az igények széles skáláját elégíti ki az üzletmenet-folytonosságtól a Dolgozz-Otthonról! kezdeményezésekig.

Töltse le: NComputing RX-sorozatú vékony kliensek (pdf, 540 kB)

Az AVD az igények széles skáláját elégíti ki, beleértve az említett üzletmenet-folytonosságot és a Dolgozz Otthonról! kezdeményezéseket.

RX-RDP+ USB támogatás

A következő felhasználási esetekkel rendelkező szervezetek ideálisak az AVD-szolgáltatások igénybevételére:

Biztonság és szabályozás

  • Pénzügyi szolgáltatások
  • Egészségügy
  • Kormányzat

Flexibilis munkaerő

  • Fúziók és felvásárlások
  • Rövid távú munkavállalók
  • Vállalkozói és partneri hozzáférés
  • Hívásközpontok
  • Fiókirodák vagy távmunkások

 


Mennyibe kerül?

NCOMPUTING Access Terminal RX420-RDPNCOMPUTING Access Terminal RX-RDP+ -RDP — 58.500 Ft +ÁFA /db.

NCOMPUTING Access Terminal RX420-RDP — 70.500 Ft +ÁFA /db.

Keressen bennünket, ha NComputing termékekkel kiépített AVD, vagy W365 – Cloud PC szolgáltatás felkeltette az érdeklődését!

Ezek is érdekelhetnek