E-mail

info@realcom.hu

Telefonszám

+36 (1) 783 3964

Telefonszám

+36 (30) 525 2969

Real.Com-94 Kft.

1112 Budapest, Nagyida köz 1.

Microsoft 365 E3 és E5 licencelés – Azure Virtual Desktop (AVD) és Intune

Hozza ki a maximumot a Microsoft 365 licencelésből (E3 és E5) Azure Virtual Desktop (AVD) és Intune segítségével!

A mai digitális környezetben a szervezetek egyre gyakrabban alkalmaznak felhőalapú megoldásokat a műveletek racionalizálása, a költségek optimalizálása és a termelékenység növelése érdekében olyan innovatív megközelítésekkel, mint például a rugalmas távmunka-stratégiák.

A Microsoft alapvető Microsoft 365 licencelési lehetőségeket kínál, például az E3 és E5 csomagokat, amelyek külön költség nélkül tartalmazzák az olyan nagy teljesítményű eszközökhöz való hozzáférést, mint az Azure Virtual Desktop (AVD) és a Microsoft Intune. Ezen erőforrások stratégiai kihasználásával a szervezetek számos előnyt szabadíthatnak fel, és jelentősen magasabb megtérülést (ROI) érhetnek el Microsoft technológiai beruházásaikból.

Microsoft 365 Enterprise licencelés

Sok szervezet használja már a Microsoft 365 nagyvállalati licencelés előnyeit, tekintve, hogy a Microsoft termelékenységi eszközei és alkalmazásai mennyire elterjedtek a különböző méretű és iparágú vállalkozások körében. Az E3/E5 licenceléssel olyan gyakran használt alkalmazásokhoz és funkciókhoz lehet hozzáférést biztosítani, mint a Windows Hello, Azure AD, Outlook és Exchange, SharePoint és OneDrive, Microsoft Office és még sok más. Ha jelenleg is kihasználja ezen funkciók valamelyikét, és nem használ E3 vagy E5 licenceket, lépjen kapcsolatba velünk, hogy megtudja, nem tud-e megtakarítást elérni az átállással.

AVD-op-support

Azure Virtual Desktop (AVD)

Azure Virtual Desktop, korábbi nevén Windows Virtual Desktop, egy felhőalapú virtualizációs szolgáltatás. Lehetővé teszi a vállalkozások és alkalmazottaik számára, hogy biztonságosan hozzáférjenek az asztali alkalmazásokhoz és adatokhoz bárhonnan, akár az Azure-ban, akár Azure Stack HCI (on-prem), bármilyen eszközön. Az AVD E3 vagy E5 licenceléssel feloldható, és a következő előnyöket kínálja:

  • Dinamikus skálázhatóság és rugalmasság: Az AVD lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy igény szerint skálázzák a felhőben lévő VDI-t (virtuális asztali infrastruktúrát), alkalmazkodva a munkaerő létszámának ingadozásához vagy a szezonális igényekhez. Emellett az erőforrás-igényes felhasználói munkaterheket többé nem kell költséges helybeni környezetben fenntartani.
  • Elősített biztonság és megfelelőség: Az AVD megbízható biztonsági funkciókat biztosít, beleértve az MFA-t (többfaktoros hitelesítés), a RBAC-ot (szerepkör-alapú hozzáférés-szabályozás) és az adattitkosítást, biztosítva az érzékeny adatok védelmét. A különleges követelményekkel rendelkező szervezetek a fokozott biztonság és megfelelőség érdekében kihasználhatják az Azure Government Cloud-ot.
  • Költségoptimalizálás: Az AVD kiküszöböli a drága helyszíni infrastruktúra kezelésének szükségességét, csökkentve a hardverköltségeket és a karbantartási kiadásokat. A Windows 10 és 11 bevezetése fokozta a költségoptimalizálást a több munkamenetből álló munkaterhelések futtatásának képességével, amely lehetővé teszi, hogy több felhasználó ugyanazon a virtuális gépen keresztül használjon asztali gépeket vagy alkalmazásokat.
  • Minden felhasználó számára elérhetővé válik a költségoptimalizálás.
Microsoft_intune

Microsoft Intune

Microsoft Intune egy felhőalapú eszközkezelési megoldás, amely lehetővé teszi a szervezetek számára az eszközök, alkalmazások és adatok kezelését és védelmét. Az E3 vagy E5 licenceléssel kombinálva az Intune a következő előnyöket kínálja:

  • Egyszerűsített végpontkezelés: Az Intune lehetővé teszi a vállalkozások számára a végpontok központi kezelését és konfigurálását, a biztonsági házirendek érvényesítését, az alkalmazások elosztását, ésszerűsítve az IT-adminisztrációt.
  • Bővített biztonság és megfelelőség: Az Intune megerősíti a biztonságot az eszközök titkosításának érvényesítésével, az adathozzáférés biztosításával, valamint távoli törlési képességek engedélyezésével elveszett vagy ellopott eszköz esetén.
  • Flexibilis távmunka és jobb termelékenység: Az Intune zökkenőmentesen integrálódik a Microsoft 365 alkalmazásokkal, lehetővé téve az alkalmazottak számára a vállalati erőforrások biztonságos elérését és a hatékony együttműködést az eszközök között.

A Microsoft 365 licencelés maximalizálása egységes kezeléssel

Végeredményben az E3 és E5 licencelés az Azure Virtual Desktop (AVD) és az Intune szolgáltatással kombinálva felbecsülhetetlen értékű megoldásokat kínál a vállalkozások számára, amelyek a technológiai beruházások megtérülésének (ROI) maximalizálására törekszenek.

Mi tovább fokozzuk ezt a megtérülést azáltal, hogy automatizálással egészítjük ki az irányítást és a költségoptimalizálást, csökkentjük a komplexitást, és átfogó skálázási terveket kínálunk néhány kattintással bármely telepítési szakaszban. Ezek az egyetlen olyan megoldások, amelyek integrálják és egységesítik az AVD, az Intune és a Windows 365 kezelését egyetlen kezelési platformon, egyablakos műszerfalakkal.

Az AVD skálázhatóságának, biztonságának és rugalmasságának, valamint az Intune eszközkezelési képességeinek kihasználásával a szervezetek biztonságos távoli hozzáféréssel, egyszerűsített eszközkezeléssel és ésszerűsített működéssel ruházhatják fel munkatársaikat, mindezt a meglévő VDI-megoldásokhoz képest töredékáron.

Az AVD skálázhatóságának, biztonságának és rugalmasságának, valamint az Intune eszközkezelési képességeinek kihasználásával a szervezetek a meglévő VDI-megoldásokhoz képest töredékáron.

Ha érdekli, hogyan használhatja ki a Microsoft 365 licencjogosultságait, például az AVD-t és az Intune-t, hogy nagyobb megtérülést érjen el a beruházásából, csapatunk szívesen ad tanácsot! Vegye fel velünk a kapcsolatot Kapcsolatfelvétel oldalunkon keresztül.

Ezek is érdekelhetnek